Salesse is online!

salesse header

01 jan Salesse is online!

Welkom, welkom!

Na maanden van hard werken, presenteren wij jullie vol trots: Salesse! In deze eerste blogpost zullen we je bijpraten over Salesse en de mensen achter Salesse!

Mijn naam is Fleur, ik ben shopaholic

Zo, dan weet je dat vast. Ik ben echt gek op shoppen! En mijn smaak: duur (relatief uiteraard)! Ik ben echter ook grootgebracht met de typische Hollandse zuinigheid en dat wringt nogal met mijn koopdrang. Tijdens mijn studententijd, gedwongen door een kleine portemonnee, heb ik me dan ook ontwikkeld tot ware koopjesjager. Inmiddels werk ik fulltime en is het budget-technisch niet meer nodig om altijd maar op zoek te gaan naar die mooie dealtjes. Toch kan ik het maar niet over mijn hart verkrijgen om overal maar het volle pond voor neer te leggen.

Het koopjes jagen is voor mij een sport geworden. En ik ben er goed in! Met Salesse wil ik zoveel mogelijk mensen laten zien hoe voordelig het kan zijn om goed op zoek te gaan naar die mooie deals. Dit doe ik samen met mijn mede-koopjesjager Anouk. Wij zullen je voorzien van tips & tricks en als we een goede deal tegenkomen, dan delen we die uiteraard met jou!

Reageren